Multidisciplinair Tandheelkundig Centrum
Afspraak maken

Tarieven en betalen

Tandartsgroepspraktijk Jonker hanteert de tarieven voor tandartsen, zoals gepubliceerd in de Prestatie- en Tariefbeschikking voor 2021, zoals afgegeven door de Nederlandse Zorgautoriteit. Via onderstaande link zijn deze tarieven te downloaden. Ook de voorwaarden van Tandartsgroepspraktijk Jonker zijn onderstaand te downloaden.

Prestatie- en Tariefbeschikking 2021 | Nederlandse Zorgautoriteit

Voorwaarden van Tandartsgroepspraktijk Jonker


Uw zorgrekening


Samenwerking met Infomedics
 In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.
 
Website Infomedics
Op de website van Infomedics kunt u veel zaken snel een eenvoudig regelen:
 
Status van uw betaling controleren
Ga naar www.infomedics.nl. U treft de rekeningchecker direct bovenaan de webpagina aan. Vul de omschrijving (cijferreeks) in die op rekening staat in en controleer of uw rekening is betaald. 
 
Betalingsregeling treffen
Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, dan kunt u een betalingsregeling treffen. Dit kunt u eenvoudig via de website van Infomedics regelen. Klik op de link en vul het formulier volledig in; Betalingsregeling Infomedics
 
Veelgestelde vragen
Als u een vraag heeft kunt u het antwoord daarop meestal vinden onder veelgestelde vragen.
 
Wat gebeurt er met mijn gegevens?
Om rekeningen snel en correct te kunnen verwerken delen wij gegevens met Infomedics. Zo zorgen zij ervoor dat de juiste nota bij de juiste persoon op de mat valt. Infomedics ontvangt geen medische gegevens of inhoudelijke gegevens over de behandeling. De uitwisseling van gegevens met Infomedics is opgetekend in een verwerkersovereenkomst. Hiermee wordt voldaan aan alle geldende wet- en regelgeving, zoals bijvoorbeeld de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Daarnaast beschikt Infomedics over alle keurmerken voor privacy- en gegevensbescherming (ISO27001, ISO 9001 en NEN7510).
 
Overige vragen
Het antwoord op de meeste vragen kunt u vinden onder veelgestelde vragen. Heeft u toch nog een andere vraag? Bel dan met de Servicedesk van Infomedics:
Tel: 036 - 20 31 900           
Openingstijden: maandag t/m vrijdag - tussen 09:00 uur en 17:00 uur

Tandartsgroepspraktijk

Laan van Meerdervoort 1575
2555 BR Den Haag
070 4480544
info@psjonker.nl

Mondhygiënepraktijk

Laan van Meerdervoort 1346
2555 CH Den Haag
070 4480544
info@psjonker.nl