Multidisciplinair Tandheelkundig Centrum
Afspraak maken

Tevredenheid

Tandartsgroepspraktijk Jonker staat voor klantvriendelijkheid en klantgerichtheid. Ook zien wij er met zorg op toe, dat het bedrijf in uitstekende staat blijft. Door de open structuur binnen onze organisatie kunnen we eventuele problemen direct aan de stoel oplossen.
Mocht u toch een onprettige ervaring hebben, dan vernemen we dat graag direct van u. Meld uw klacht door een e-mail te sturen naar info@psjonker.nl. Wij proberen de klacht binnen 24 uur te behandelen. U krijgt zo spoedig mogelijk een reactie van ons, dat de klacht in behandeling genomen is. Eventueel kunt u uw klacht ook telefonisch doorgeven op 070 4480544.

Tandartsgroepspraktijk is lid van het Kwaliteitsregister Tandartsen, het KRT. Wilt u ons beoordelen? Doe dan mee aan onze anonieme enquête.

Enquête

Wij zetten ons in om de best mogelijke mondzorg te leveren in een persoonlijke en plezierige omgeving. Wij hopen door middel van deze korte enquête onze service nog verder te kunnen verbeteren en zouden het daarom erg op prijsstellen als u onderstaande vragenlijst wilt invullen en versturen via de knop Versturen. Dit gebeurt anoniem. Wilt u uw naam wel invullen, dan is dat mogelijk.

Versturen

Tandartsgroepspraktijk

Laan van Meerdervoort 1575
2555 BR Den Haag
070 4480544
info@psjonker.nl

Mondhygiënepraktijk

Laan van Meerdervoort 1346
2555 CH Den Haag
070 4480544
info@psjonker.nl